U bent hier: Home > Nieuws > Bezoekregeling (13)

Bezoekregeling (13)

28/12/2020


Beste bezoeker,

De besmettingen bij onze bewoners en medewerkers blijven stijgen, waardoor onze cohorte voor de totale woonzorg behouden blijft.

Na overleg met de CRA, diverse lokale huisartsen en met het Agentschap Zorg en Gezondheid, zijn wij genoodzaakt het bezoek op de kamer deze week verder op te schorten. Het is voor u als bezoeker, niet veilig om in deze situatie op bezoek te komen.

Wij vinden dit een zeer moeilijke boodschap om te brengen, voor onze bewoners en ook voor de familieleden. Ook voor onze medewerkers is dit hard werken, maar zij blijven zich enorm inzetten voor onze bewoners.

Vandaag werden de medewerkers terug getest op Covid-19. Om de uitval van medewerkers op te vangen, hebben we de voorbije dagen diverse hulpvragen georganiseerd o.a. bij de interimkantoren, de gouverneur, defensie en volksgezondheid, de civiele bescherming, de ziekenhuizen, het Rode Kruis, enz.


Wij blijven ons ertoe verbinden om steeds contact op te nemen indien er wijzigingen zijn in de toestand van uw familielid. In een kritieke toestand bekijken wij steeds om fysiek bezoek mogelijk te maken.


Wij danken u voor uw begrip en medewerking.


Met vriendelijke groeten,



Hervé Van Doorselaere

Directeur

Toegevoegd in de categorie Nieuws Terug naar het nieuws overzicht
Categorieën