U bent hier: Home > Nieuws > Bezoekregeling (6)

Bezoekregeling (6)

7/07/2020

Beste bezoeker,


Graag wensen wij u in te lichten omtrent onze verdere aangepaste bezoekregeling, die vanaf 13 juli zal ingaan. Deze zal gedurende een aantal weken van kracht zijn.

Ieder familielid werd op gedetailleerd wijze via mail of per brief op de hoogte gebracht en dient zich op voorhand te registreren voor de items 1-2-3.

1. Bezoek op de kamer
Er is de mogelijkheid om twee keer per week op de kamer bij uw familielid op bezoek te komen. Dit dient telkens één, dezelfde bezoeker te zijn, gedurende 1week. 

De partners krijgen de mogelijkheid voor een derde bezoek op vrijdag.

2. Bezoek op terras
Voor de bewoners van de eerste en tweede verdieping is er de mogelijkheid om tijdens de geplande bezoekmomenten samen met uw familieleden op het terras te vertoeven.

3. bezoek in de binnentuin
Voor de bewoners van het gelijkvloers is er de mogelijkheid om tijdens de bezoekmomenten samen met uw familielid  in de binnentuin te vertoeven.

4. Wandelen met de bewoner buiten
Voor de bewoners van het gelijkvloers, de eerste en tweede verdieping kan er telkens op vaste tijdstippen gewandeld worden. Familieleden mogen ons vergezellen om te wandelen met hun familielid en werden hierover per brief of via mail op de hoogte gebracht.

5. Bezoek via de babbelbox in de cafetaria
Dit wordt voorlopig stopgezet, maar kan terug in gebruik genomen worden indien er mogelijke besmettingen zouden zijn.

Deze bezoekmomenten dienen te gebeuren met respect voor de algemene hygiënemaatregelen en de bovenvermelde richtlijnen en kunnen bij eventuele inbreuken of mogelijke besmettingen teruggeschroefd worden.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking.


Met vriendelijke groeten,

Hervé Van Doorselaere
Directeur

Toegevoegd in de categorie Nieuws Terug naar het nieuws overzicht
Categorieën