U bent hier: Home > Nieuws > Bezoekregeling (10)

Bezoekregeling (10)

 20/10/2020

Beste bezoeker,

Door de sterke toename aan besmettingen in Zulte, een positief geteste medewerker, alsook medewerkers die momenteel in quarantaine zitten, zijn wij genoodzaakt om onze bezoekregeling aan te passen. Dit zal concreet ingaan vanaf 20 oktober 2020.

Week – en weekendregeling
Per bewoner kunnen twee vaste bezoekers aangeduid worden die afwisselend op bezoek kunnen komen.

Per bezoekmoment kan er één bezoeker langskomen. De partner van de bewoner kan samen met één bezoeker per bezoekmoment bij hun familielid langskomen.

Van maandag t.e.m. donderdag is er dagelijks bezoek mogelijk. In het weekend is er op de eerste en tweede verdieping bezoek mogelijk op zaterdag en voor het gelijkvloers op zondag.

Bezoek op terras/wandeling
In de week is er de mogelijkheid om tijdens elk gepland bezoekmoment samen met uw familielid op het terras te vertoeven of een wandeling te maken op het domein. U mag zelf naar de kamer gaan om uw familielid op te halen en terug te brengen. Op het terras kan er een extra bezoeker aansluiten.

Registreren
Ieder familielid werd via verschillende kanalen op de hoogte gebracht. Het is belangrijk om u te blijven registeren in kader van een mogelijke uitbraak en ook voor organisatorische redenen.

Bezoek via babbelbox in de cafetaria/via raamcontacten/via skype
Een bijkomend contact kan georganiseerd worden via de babbelbox, skype of bij mooi weer in open lucht, met een extra persoon.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!

Met vriendelijke groeten,

Hervé Van Doorselaere
Directeur

Toegevoegd in de categorie Nieuws Terug naar het nieuws overzicht
Categorie├źn