U bent hier: Home > Nieuws > Bezoekregeling (11)

Bezoekregeling (11)

29/10/2020

Beste bezoeker,


Wij kregen van het Agentschap Zorg en Gezondheid nieuwe richtlijnen omtrent de bezoekregeling.

Onze bezoekregeling werd reeds aangepast op 19 oktober 2020 en blijkt conform aan deze richtlijnen, vandaar dat deze bezoekregeling gewoon kan verder lopen. De twee bezoekers die reeds werden doorgegeven, kunnen op de gekende dagen en uren op bezoek komen.

Op 16 november kan 1 bezoeker zijn plaats afstaan aan iemand anders. Hiervoor vragen wij u om deze gegevens ten laatste op 13 november door te geven aan de dienstverantwoordelijke of te mailen naar het e-mailadres van sociale dienst nl. socialedienst@stvzulte.be Indien wij niets ontvangen hebben, houden wij dezelfde bezoekers aan.

Wij willen u ook op de hoogte brengen dat bij de laatste, grote test van medewerkers, iedereen negatief getest heeft op het coronavirus. De parameters van onze bewoners worden dagelijks goed opgevolgd en waar nodig wordt er getest. Hiervoor is er een goede samenwerking met de huisartsen van groot Zulte. Tot op heden is er geen enkele bewoner die positief getest werd.

Mogen wij u nogmaals vragen om strikt onze richtlijnen te blijven volgen, dit in het belang van de gezondheid van onze bewoners en onze medewerkers. 


Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!


Met vriendelijke groeten,

Hervé Van Doorselaere
Directeur

Toegevoegd in de categorie Nieuws Terug naar het nieuws overzicht
Categorie├źn