U bent hier: Home > Nieuws > Bezoekregeling (12)

Bezoekregeling (12)

18/12/2020

Beste bezoeker,

Na een positieve test van één van onze bewoners, werden alle bewoners en medewerkers in ons woonzorgcentrum getest. Al onze medewerkers testten negatief. Echter dienen wij het moeilijke nieuws mee te delen dat er momenteel 12 bewoners positief getest zijn op het coronavirus. Dit verdict zorgde ervoor dat wij dienden over te gaan naar een cohorte en er zo tijdelijk geen bezoek op de kamer meer mogelijk is. Digitale media of telefonie worden ingezet.

Indien de situatie stabiel blijft, zal er komende maandag terug bezoek op de kamer mogelijk zijn op de eerste en tweede verdieping, maar dit bezoek dient beperkt te worden tot 1 vaste bezoeker op de gekende uren.
De situatie is momenteel bijzonder onzeker en moeilijk waardoor er tijdelijk geen bezoek meer mogelijk is in het weekend en dit tot na de kerstvakantie. Voor de families met een bewoner op de cohorte wordt er met betrekking tot het bezoek nog een aparte communicatie voorzien in de loop van volgende week. Er is wel de mogelijkheid om een raambezoek te organiseren met hun familielid.

Met vriendelijke groeten,

Hervé Van Doorselaere
Directeur

Toegevoegd in de categorie Nieuws Terug naar het nieuws overzicht
Categorieën