U bent hier: Home > Nieuws > Bezoekregeling (19)

Bezoekregeling (19)

26/03/2021

Beste bezoeker,

Gezien de toenemende besmettingen met Covid 19 in de omgeving en de aangepaste maatregelen in de maatschappij dienen wij ook terug onze werking aan te passen.

Het bezoek van de kappers dienen we stop te zetten. De nodige voetverzorging kan nog uitgevoerd worden door een medische pedicure. De afdelingsverantwoordelijke zal dit verder organiseren.

Wat het bezoek betreft kunnen we verdergaan met de huidige regeling waarbij twee vaste bezoekers per bewoner alternerend op bezoek komen. De registratie, ook in het weekend, blijft zeer belangrijk.

Op basis van de huidige tendens in de curve aan besmettingen kunnen we de geplande wissel bij de twee vaste bezoekers niet meer verantwoorden. Na overleg met de cra en lokale huisartsen hebben we dan ook besloten om voorlopig de huidige twee bezoekers per bewoner aan te houden en niet te vervangen.

Vanaf volgende week zal het terras open zijn voor de bewoners van de eerste en tweede verdieping.

Afwisselend per verdieping kan men hier 2 dagen per week gebruik van maken. Op deze momenten kan men ook gaan wandelen. 

Vanaf volgende week zal tijdens de bezoekmomenten de binnentuin open zijn voor de bewoners van het gelijkvloers. Op deze momenten kan men ook gaan wandelen.

Buiten kan u met 4 personen samenkomen, net zoals in de maatschappij. Mogen wij vragen om, ook als u op het terras/binnentuin zit, de nodige afstand te bewaren en uw mondmasker op te houden?

Toegevoegd in de categorie Nieuws Terug naar het nieuws overzicht
Categorieën