U bent hier: Home > Nieuws > Bezoekregeling (20)

Bezoekregeling (20)


20/04/2021


Aangezien we op dit moment de vaccinatiegraad behalen bij de medewerkers en bij de bewoners, hebben wij goed nieuws. Vanaf 26 april voeren we verdere versoepelingen door. Deze zien er als volgt uit:

1. Bezoek op de kamer
Er is de mogelijkheid om dagelijks (behalve op vrijdag), alsook in het weekend met één vaste bezoeker op bezoek te komen bij uw familielid op de kamer. U heeft reeds twee vaste bezoekers aangeduid.

Vanaf 26 april kan u om de twee weken met één van de twee vaste bezoekers wisselen. Indien u een wijziging wilt doorvoeren, gelieve dit te melden tegen de vrijdag voordien aan een medewerker van de sociale dienst.

Voor de bewoners met partner kan de partner samen met één vaste bezoeker op bezoek komen bij hun familielid op de kamer.

De bezoekuren zien er als volgt uit:

  •   Van maandag t.e.m. donderdag is er dagelijks bezoek mogelijk:
       -      13u30 - 16u30
  •   In het weekend (zaterdag en zondag):
       -      14u00 -16u30

Omwille van organisatorische redenen willen wij u vragen om deze regeling te volgen en hier niet van af te wijken.

2. Bezoek op terras/wandelen met uw familielid tijdens de geplande bezoekmomenten

Er is de mogelijkheid om op de bezoekmomenten te gaan wandelen of op het terras te vertoeven met uw familielid. U hoeft tijdens het wandelen met uw familielid niet op het domein te blijven.

3. Registratie van uw bezoek

Per verdiep dient u ieder bezoek op voorhand te registreren via het gekend agendabeheer op de website: www.afspraken.be.

Wij wensen van harte dat deze stap naar versoepelingen naar meer contact en meer vrijheid u allemaal moed en blijfschap geeft.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medwerking.

Toegevoegd in de categorie Nieuws Terug naar het nieuws overzicht
Categorie├źn