U bent hier: Home > Nieuws > Bezoekregeling (21)

Bezoekregeling (21)

05/05/2021

Beste bezoeker,

Er zijn nieuwe richtlijnen omtrent een verdere versoepeling van de bezoekersregeling die vanaf 8 mei 2021 zullen ingaan. Er zal vanaf nu een onderscheid worden gemaakt tussen de vaste bezoekers       (= knuffelcontacten) en de sociale contacten.

De 2 vaste bezoekers die reeds geregistreerd zijn mogen bij hun familielid fysiek dichtbij zijn, zonder afstand en zonder mondmasker. Deze kunnen tweewekelijks wisselen.

De sociale contacten dragen steeds het mondmasker en respecteren de afstandsregels. Dit geldt voor in de kamer als in de buitenlucht.

1.       Bezoek op de kamer

Er is de mogelijkheid om dagelijks (behalve op vrijdag), alsook in het weekend met 2 personen op bezoek te komen bij uw familielid op de kamer. Deze 2 personen (= vaste en/of sociale contacten) kunnen per dag gewisseld worden.
Voor de bewoners met partner kan de partner samen met één persoon op bezoek komen bij hun familielid op de kamer.
Wij stellen voor om één van de twee vaste bezoekers aan te stellen om het bezoek te organiseren en de dagelijkse registratie in het registratiesysteem door te voeren.

De bezoekuren zien er als volgt uit:

  • Van maandag t.e.m. donderdag is er dagelijks bezoek mogelijk:
     - 13u30 - 16u30
  • In het weekend (zaterdag en zondag):
      - 14u00 -16u30

2.       Wandelen met uw familielid tijdens de geplande bezoekmomenten

Er is de mogelijkheid om tijdens het bezoekmoment in de buitenlucht met maximaal 10 personen samen te komen (uw familielid al meegerekend), weliswaar op een veilige afstand. U hoeft tijdens het wandelen met uw familielid niet op het domein te blijven.

3.       Bezoek op terras/binnentuin tijdens de geplande bezoekmomenten

Er is de mogelijkheid om tijdens het bezoekmoment met uw familielid op het terras of in de binnentuin te vertoeven. Omwille van infrastructurele redenen vragen wij u vriendelijk om met max. 4 personen (uw familielid al meegerekend) aan een tafel te zitten.

4.       Registratie van uw bezoek

Per verdiep dient u ieder bezoek op voorhand te registreren via het gekend agendabeheer op de website: www.afspraken.be.

Indien u op bezoek zou komen in de week gelieve 24 uur op voorhand te registreren. In het weekend gelieve u telkens tegen vrijdag 12 uur te registreren.

Bij de registratie dient één van de 2 vaste bezoekers duidelijk het volgende te noteren: de naam van de (2) bezoeker(s), naam familielid en de (2) telefoonnummer(s). Elk bezoek dient immers geregistreerd te worden, met aandacht voor de privacywetgeving en kan enkel in het kader van een mogelijke uitbraak gebruikt worden.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking.

Toegevoegd in de categorie Nieuws Terug naar het nieuws overzicht
Categorie├źn