U bent hier: Home > Nieuws > Bezoekregeling (23)

Bezoekregeling (23)

                                                                                                                                                02/07/2021

Beste bezoeker,

Graag wensen wij u in te lichten omtrent een verdere versoepeling van de coronamaatregelen, die vanaf zaterdag 3 juli zal ingaan.

Deze zien er als volgt uit:

Registreren
Bij bezoek aan uw familielid dient u zich niet meer te registreren op de voorziene plaatsen.

Bezoek
Dagelijks kan u op bezoek komen bij uw familielid. De bezoekregeling ziet er als volgt uit:

  • Gezien de oppervlakte van de kamer kunnen maximum 2 bezoekers tegelijkertijd op bezoek komen in de kamer. Gelieve binnen de familie afspraken te maken wie wanneer op bezoek komt. Kinderen onder de 12 jaar zijn terug welkom en tellen niet mee in dit aantal.
  • Indien uw familielid in de leefruimte verblijft, vragen we u om samen met uw familielid naar de kamer te gaan. Dit om contacten tussen verschillende “familiebubbels” te vermijden alsook om de rust tijdens een activiteit of maaltijd te bewaren voor alle bewoners.

  • Gelieve tussen 16.30u en 17.30u het gebruik van de lift in de centrale inkom tot een minimum te beperken. Op dat moment wordt de lift intensief gebruikt voor transsport van de maaltijden.
    Op vrijdagnamiddag is er eveneens een intensief gebruik van de lift omdat de bewoners terug de kans krijgen om naar de kapel te gaan.

  • Huisdieren zijn terug welkom in onze voorziening.

Uitgaansregeling
Indien de bewoner op bezoek wil gaan bij één van zijn vaste contacten vragen we, om organisatorische redenen, om dit op voorhand met de respectievelijke verantwoordelijke te bespreken.

De cafetaria
Wij zijn blij dat we terug de deuren van de cafetaria kunnen openen vanaf woensdag 7 juli. De cafetaria is telkens open op woens- en zondagen vanaf 13u45 tot 16u30. De toegang van de cafetaria is enkel voorzien voor de bewoners met hun 2 bezoekers. Wij vragen u vriendelijk om geen tafels samen te schuiven of te verplaatsen om de afstandsregels te respecteren. Bij het verlaten van de tafels vragen wij u om het chirurgisch mondmasker te dragen.

Buiten op het terras achteraan de cafetaria kan u met een beperkt aantal personen samen komen, weliswaar op een veilige afstand en volgens de federale richtlijnen.

Toegang tot het woonzorgcentrum
Om veiligheidsredenen zal de inkomdeur vanaf woensdag 7 juli om 19u vast zijn. U kan steeds het gebouw verlaten mits het intoetsen van de code. Indien u na 19u nog het gebouw wil betreden, kan u aanbellen aan de parlefoon.

Wij zijn blij dat deze versoepelingen terug ons een stap dichter brengen naar het “nieuwe normaal”. Zo kunnen onze bewoners met hun familie een aangename zomer tegemoet gaan.


Met vriendelijke groeten,

Hervé Van Doorselaere
Directeur

Toegevoegd in de categorie Nieuws Terug naar het nieuws overzicht
Categorie├źn