U bent hier: Home > Nieuws > Bezoekregeling (25)

Bezoekregeling (25)

12/01/2022

Beste bewoner en familie,


De samenleving maakt zich op om de opmars van de omikronvariant het hoofd te bieden. Ook wij kregen aangepaste richtlijnen van het agentschap, waaraan we onze werking aftoetsen.

U hebt vast reeds gezien dat elke medewerker die bij de bewoners komt nu een ffp2 masker draagt, uit voorzorg.

Verder zijn we genoodzaakt om te vragen dat elke bezoeker vanaf 6 jaar een chirurgisch mondmasker draagt, net zoals op school.

De overige afspraken met betrekking op het bezoek: max 2 personen tegelijk, bezoek op de kamer, gebruik chirurgisch masker gedurende gans het bezoekmoment, blijven geldig.

We vragen om niet op bezoek te komen indien u zich ziek voelt. Na een hoog risicocontact of als u een positieve covidtest  aflegt, kan u gedurende 10 dagen het woonzorgcentrum niet bezoeken.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking!Graag maken we van de gelegenheid gebruik om onze beste wensen voor het nieuwe jaar over te maken. Stilletjes dromen we van een jaar waarin we Covid op afstand mogen houden en ons focussen op onze basis, nl het leven van onze bewoner zo aangenaam mogelijk maken.


Met vriendelijke groeten,Vandenbroeke Eveline                                                                  Van Doorselaere Hervé
Zorgverantwoordelijke                                                                 Directeur

Toegevoegd in de categorie Nieuws Terug naar het nieuws overzicht
Categorie├źn