U bent hier: Home > Nieuws > Bezoekregeling (4)

Bezoekregeling (4)

 

11/06/2020

Beste bezoeker,  

 

Graag wensen wij u in te lichten omtrent onze aangepaste bezoekregeling, die vanaf 15 juni zal ingaan.

Wij hebben ervoor gekozen om de versoepeling van het bezoek in verschillende stappen te laten doorgaan, waarbij wij telkens evalueren en bijsturen indien nodig.

1. Bezoek op de kamer

Er wordt bezoek toegelaten voor alle partners van onze bewoners. Zij krijgen de mogelijkheid om gedurende 1,5u op twee namiddagen op bezoek te komen. Zij worden telefonisch gecontacteerd door de dienstverantwoordelijke om verder af te spreken en de richtlijnen te overlopen.  Deze werden reeds gecommuniceerd naar de familieleden in de informatiebrief van 10/06. 

2. Bezoek via de babbelbox in de cafetaria / raamcontact

De geplande bezoekmomenten blijven verder lopen zoals voorheen, maar u kan langskomen met 2 personen tijdens 1 bezoekmoment.

3. Wandelen met de bewoner buiten

Er kan bij mooi weer onder begeleiding gewandeld worden. Er zal telkens via onze gesloten facebookgroep de dag voordien gecommuniceerd worden welke bewoners van welk verdiep kunnen gaan wandelen. De wandelingen zullen telkens doorgaan in de voormiddag en familieleden mogen ons vergezellen om te wandelen met hun familielid. Een stoffen mondmasker is hierbij nodig.

Deze bezoekmomenten dienen te gebeuren met respect voor de algemene hygiënemaatregelen en de bovenvermelde richtlijnen en kunnen bij eventuele inbreuken teruggeschroefd worden.

Wij begrijpen dat de huidige bezoekmomenten niet altijd voor iedereen in optimale omstandigheden kunnen verlopen, maar wanneer wij allemaal samen verder ons best doen, hopen wij jullie volgende week alvast terug een nieuw perspectief te kunnen geven.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking!

 

Met vriendelijke groeten,

Hervé Van Doorselaere
Directeur

 

Toegevoegd in de categorie Nieuws Terug naar het nieuws overzicht
Categorie├źn