U bent hier: Home > Nieuws > Bezoekregeling (5)

Bezoekregeling (5)

 25/06/2020

Beste bezoeker,

Graag wensen wij u in te lichten omtrent onze verdere aangepaste bezoekregeling, die vanaf 29 juni zal ingaan. Deze zal gedurende een aantal weken van kracht zijn.

1. Bezoek op de kamer of op het terras

Er is de mogelijkheid om twee keer per week op de kamer/ terras bij  een bewoner op bezoek te komen. Dit dient telkens één, dezelfde bezoeker te zijn, gedurende 14 dagen. De partners krijgen de mogelijkheid voor een derde bezoek op vrijdag. Ieder familielid werd hiervan per brief of mail op de hoogte gebracht en dient zich op voorhand te registreren.

2. Bezoek via de babbelbox in de cafetaria / raamcontacten

Dit wordt voorlopig stopgezet, maar kan terug in gebruik genomen worden indien er mogelijke besmettingen zouden zijn. 

3. Wandelen met de bewoner buiten

Er kan bij mooi weer onder begeleiding gewandeld worden. Er zal telkens via onze gesloten facebookgroep de dag voordien gecommuniceerd worden welke bewoners van welk verdiep kunnen gaan wandelen. Familieleden mogen ons vergezellen om te wandelen met hun familielid. Tot op heden liepen deze wandelingen altijd zeer goed.

Deze bezoekmomenten dienen te gebeuren met respect voor de algemene hygiënemaatregelen en de bovenvermelde richtlijnen en kunnen bij eventuele inbreuken of mogelijke besmettingen teruggeschroefd worden.

Wij zijn blij dat wij u terug mogen verwelkomen in ons wzc!

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking.

 

Met vriendelijke groeten,

Hervé Van Doorselaere
Directeur

Toegevoegd in de categorie Nieuws Terug naar het nieuws overzicht
Categorie├źn