U bent hier: Home > Nieuws > Bezoekregeling (8)

Bezoekregeling (8)

 04/09/2020

Beste bezoeker,

Graag wensen wij u in te lichten dat de laatste maand onze bezoekregeling werd teruggeschroefd en wij zijn blij dat we opnieuw een andere bezoekregeling mogen treffen. Vanaf 7 september gaan onderstaande versoepelingen van kracht.

1.       Bezoek op de kamer

Er is de mogelijkheid om twee keer per week op de kamer bij uw familielid op bezoek te komen. Dit dient telkens 1 bezoeker per bezoekmoment te zijn.

De partners krijgen de mogelijkheid voor een derde bezoek op vrijdag.

2.       Bezoek op het terras/wandelen op het domein

Voor de bewoners van de eerste en tweede verdieping is er de mogelijkheid om tijdens de geplande bezoekmomenten samen met uw familielid op het terras te vertoeven of een wandeling te maken op het domein. U mag zelf naar de kamer gaan om uw familielid op te halen en terug te brengen.

3.       Bezoek in de binnentuin/wandelen op het domein

Voor de bewoners van het gelijkvloers is er de mogelijkheid om tijdens de bezoekmomenten samen met uw familielid in de binnentuin te vertoeven of een wandeling te maken op het domein. U mag zelf naar de kamer gaan om uw familielid op te halen en terug te brengen.

4.       De georganiseerd wandelingen

De georganiseerde wandelingen blijven doorgaan. Er zal telkens via onze gesloten facebookgroep gecommuniceerd worden naar de familieleden.

5.       Registreren

Ieder familielid werd via verschillende kanalen op de hoogte gebracht. Het is belangrijk om u te blijven registeren in kader van een mogelijke uitbraak en ook voor organisatorische redenen.

6.       Bezoek via de babbelbox in de cafetaria

Dit wordt voorlopig stopgezet, maar kan terug in gebruik genomen worden indien er mogelijke besmettingen zouden zijn. 

Wij beseffen dat deze bezoekregeling een eerste stap is in het nieuwe normaal, maar wij hebben organisatorisch de tijd nodig om een verdere bezoekregeling uit te werken en onze medewerkers de tijd te geven hieraan te wennen. Wij doen ons uiterste best om hierover volgende week  te communiceren.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking!

Samen kunnen we ervoor zorgen dat we onze bewoners en onze medewerkers vrijwaren van besmettingen.

Met vriendelijke groeten,

Hervé Van Doorselaere
Directeur

Toegevoegd in de categorie Nieuws Terug naar het nieuws overzicht
Categorie├źn